"Podržimo Michaela kako bi ponovo bio s nama"

Oglasila se glasnogovornica porodice Schumacher

"Podržimo Michaela kako bi ponovo bio s nama"

Adnan Beganović

Prije nešto više od dvije godine legendarni vozač Formule 1, Michael Schumacher, doživio je nesreću na skijanju u Francuskoj i od tada se bori za život.

Njegovo zdravstveno stanje još uvijek privlači pažnju svjetskih medija, no čini se da niko sa sigurnošću ne može reći da li će se legendarni njemački vozač uspjeti oporaviti.

"Bojim se da vijesti oko Schumachera nisu dobre", prije nekoliko dana je izjavio nekadašnji šef Ferrarija, Luca di Montezemolo i svojom izjavom je zabrinuo sve ljubitelja sporta.

Međutim, oglasila se i glasnogovornica porodice Schumacher, Sabine Kehm, a njena izjava se mnogo razlikuje od one koju je dao nekadašnji šef Ferrarija.

"Michael nije ovdje s nama i naravno da nam nedostaje. Znamo šta se dogodilo i ne možemo uticati na sudbinu. Činjenice se moraju prihvatiti, kao što se moramo nadati da će sve biti dobro. Njemu treba podrška i strpljenje kako bi jednog dana ponovo mogao biti s nama", izjavila je Sabine Kehm.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi