"Schumacher je varao kada god je mogao"

Niki Lauda bez dlake na jeziku

"Schumacher je varao kada god je mogao"

Njemački automobilista Michael Schumacher još uvijek se bori sa teškim povredama koje je zadobio tokom skijaške nesreće prije dvije i pol godine.

Komentar bez dlake na jeziku o legendarnom Schumiju imao je Niki Lauda, trostruki šampion Formule 1.

Lauda je poručio da je Schumacher varao kada god je mogao, ali da je to sasvim normalno.

"Michael je pokušao da napravi prevaru gdje god je mogao i da ne bude uhvaćen. Međutim, to je za mene normalno jer vozači to moraju da rade, jer inače ne bi pobijedili", rekao je Lauda.

Podsjetimo da je Schumacher imao nekoliko spornih situacija tokom karijere kao što je sudar sa Damonom Hillom 1994. godine. Oba vozača su izletjela sa staze, a Schumaher je na kraju postao svjetski prvak jer je imao bod prednosti, a to je bila posljednja trka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi