"Schumacherova porodica se boji, zato i ne govori istinu"

Tvrdi bivši menadžer

"Schumacherova porodica se boji, zato i ne govori istinu"

Od teške nesreće Michaela Schumachera na skijanju u francuskom Meribelu prošlo je nešto više od tri godine. 

Iako ima najbolju i najmoderniju medicinsku skrb, zdravstveno stanje legendarnog vozača Formule 1 pretjerano se nije poboljšalo u odnosu na protekli period. Tačno stanje njegova porodica drži u strogoj tajnosti, što mnogo smeta dugogodišnjem Schumacherovom menadžeru Williju Weberu koji smatra da se nešto taji. 

"Čini mi se da se Schumacherova porodica boji. Slao sam cvijeće na njegov rođendan, ali nisam dobio odgovor. I zbog toga sam tužan. Kao da se boje da bih otkrio nešto o njegovom stanju. Nikada to ne bih napravio. Čak sam spreman i potpisati ugovor o tajnosti", izjavio je Weber za njemački Bunte, pa nastavio:

"Moj stav je da bi porodica trebala objasniti milionima obožavatelja šta se događa i kako je Michael. Već neko vrijeme govorim kako njegova porodica ne govori istinu. Često, kada sam kod kuće sam i telefon zazvoni, pomislim kako će s druge strane biti Michael koji će mi reći: 'Willi, šta ima?!' Nada umire posljednja..."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi