"Uvijek sam bio sretan u Hondi, ali..."

Daniel Pedrosa pričao o svojoj budućnosti

"Uvijek sam bio sretan u Hondi, ali..."

E. Ganibegović

Vozač Repsol Honde, Dani Pedrosa ne isključuje mugućnost prelaska u drugi tim u skorijoj budućnosti.

Pedrosa, koji je prošle sedmice napunio 32 godine je u razgovoru za motorsport.com govorio o svojoj trenutnoj sezoni sa timom Rapsol Honde, u kojem je više od deset godina. 

Španac je također priznao kako je dosta radoznala osoba, te da ponekad razmišlja o prelasku u drugi tim.

"Radoznalost postoji. Uvijek sam bio osoba koja voli da nauči nešto novo. Kada razvijem motor, ako shvatim da bi nešto moglo pomoći, jednostavno volim to da kažem", rekao je Pedrosa, nakon čega je dodao: 

"U Hondi, nakon toliko godina....Uvijek sam imao slične motore. Što u biti znači da su problemi slični. Istina je da ponekad imate određenu radoznalost i želite da porbate nešto novo kako biste dobili nove informacije. Osim toga, uvijek sam bio sretan unutar ovog tima."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi