Raikkonen: Siguran sam da bih danas napravio dobar rezultat
EPA

Nije danas vozio zbog problema sa bolidom

Raikkonen: Siguran sam da bih danas napravio dobar rezultat

Eldar Ganibegović

Kimi Raikkonen je danas propustio utrku za Veliku nagradu Malezije zbog probema sa bolidom.

Vozač Ferrarija je tokom vikenda bio dosta uspješan, ali na žalost svih danas nije vozio.

Uoči starta utrke Ferrari je ostao bez Finca, jer su se pojavili problemi sa turbopunjačem. Mehaničaru su ga odgurali u garažu i probali osposobiti bolid, ali u tome nisu uspjeli, pa Raikkonen nije ni započeo VN Malezije.

"Imali smo nekih problema. Ne znam tačno o čemu se radi, mislim da to niko od nas ne zna", rekao je Finac, pa zatim dodao:

"Takve stvari se ponekada događaju. Naravno da ovo nije dobro. Siguran sam da bih danas imao dobar bolid, ali nismo dogurali daleko. Gdje bih završio, nikada nećemo saznati", istakao je vozač Ferrarija. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi