Raikkonen: Sve će nam se kazati za dvije sedmice

Spustio loptu na zemlju

Raikkonen: Sve će nam se kazati za dvije sedmice

Endin Čaušević

Ferrari može biti veoma zadovoljan predsezonskim testiranjima novog bolida u Barceloni gdje su postavili novi nezvanični rekord staze.

Italijanski tim želi vratiti titulu prvaka u svoje redove, a čini se da konačno imaju bolide koji im to mogu donijeti. Vozač Ferrarija, Kimi Raikkonen, izjavio je da ne treba žuriti sa izjavama, te da na stazi njegov tim treba pokazati koliko može.

"Sve ćemo vidjeti za dvije sedmice u Australiji. Ova testiranja su bila veoma dobra, ali imam utisak da ćemo biti još brži kada sve počne. Ipak, ne trebaju nas testiranja zavarati, tek kada sezona počne znat ćemo gdje smo, a sad je sve samo nagađanje", rekao je Raikkonen.

Nova sezona Formule 1 počinje za dvije sedmice. Već kako je to tradicionalno prva utrka će biti za Veliku nagradu Australije u Melbourneu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi