Ricciardo:  Ja ću moći da se dokažem

Australac nije zabrinut to je drugi vozač

Ricciardo: Ja ću moći da se dokažem

Daniel Ricciardo će naredne sezone voziti za ekipu Red Bulla i kako kaže očekuje da će situacija biti puno drugačija nego što je to bila u vrijeme dok je uz Sebastiana Vettela vozio Mark Webber.

Tenzije su bile prisutne stalno, a ni jačih sukoba nije nedostajalo. To previše ne brine drugog Australca.

" Moj pristup će biti drugačiji i neću se opterećivati onim što se događalo Marku Webberu. Iskreno mislim da njihov odnos nije bio 100 posto čist. Ja jesam Australac, ali neću kopirati ono što se njemu događalo sa ekipom Red Bulla. Ja sam odlučio zauzeti pozitivan stav od prvog dana i ja moram da se izborim za svoju poziciju. Ne vidim razloga da meni Red Bull na neki način zagorča život iako sam svjestan da je Vettel glavni jer ima četiri naslova. Ja vjerujem da će meni ljudi u ekipi omogućiti da se dokažem" mišljenja je Daniel Ricciardo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti