Robert Tečić osvojio „Vožnju života“

Robert Tečić osvojio „Vožnju života“

Sponzorski tekst

U nagradnoj igri ''Vožnja Života'', u organizaciji Johnnie Walker BiH, glavnu nagradu i mogućnost da vozi Formulu 1, osvojio  Robert Tečić iz Livna.

Robert će provesti 3 dana u McLaren Technology Centru u Silvesrtone-u u Engleskoj, gdje će obići centar i iz prve ruke vidjeti kako nastaje bolid F1, upoznati aktuelne vozače Vodafone McLaren Mercedes tima, proći će "seat fitting test", obuku za vožnju F1 te će imati priliku da vozi razne sportske autombile natječući se sa ostalim učesnicima iz cijelog svijeta za priliku života- vožnju autentičnog Vodafone McLaren Mercedes F1 bolida.

Izvučene su i tri utješne nagrade Johhnie Walker putnički kofer, a dobili su ih: Amir Korčić, Ivana Galić, Jelena Markić.

Nagradna igra se odvijala na području BiH od 16.5. do 30.6.2011., a mogle su sudjelovati sve punoljetne osobe sa vozačkom dozvolom i valjanom putovnicom-pasošom.

Više informacija na facebook fan stranici: www.facebook.com/JohnnieWalkerBiH

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.