Rosberg: Razočaran sam ali imam šansu na startu

Finac izgubio na brzini

Rosberg: Razočaran sam ali imam šansu na startu

Ako isključimo problem sa pucanjem gume, tokom prvog dana Nico Rosberg je izgledao dosta dobro na stazi. Međutim, stvari su se nekako počele mijenjati nakon trećeg slobodnog treninga.

Rosberg se trudio, pokušavao zaprijetiti na pravi način Hamiltonu, ali nije išlo. Nakon završetka kvalifikacija Rosberg je priznao koliko je razočaran.

" Svakako sam razočaran. Od trećeg treninga počeo sam gubiti prednost, stvari su krenule u jednom drugom smjeru. Ipak, uspjeli smo da se vratimo i postignemo dobar balans, ali je Lewis bio prebrz. Svoju priliku bih trebao imati na startu s obzirom da imamo nove procedure starta i nadam se da ću napasti Lewisa do krivine 5. Jedino što nas po malo brine su gume. ne znamo šta se dogodilo u petak " istakao je Rosberg.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.