Rosberga ne brine Hamiltonov dolazak u tim

Nico Rosberg: On je jedan od najboljih

Rosberga ne brine Hamiltonov dolazak u tim

Nico Rosberg je uvjeren da će se u svakom slučaju moći nositi sa dolaskom Lewisa Hamiltona u Mercedes.

Za Britanca već sad smatraju da u tim dolazi kao spasitelj, ali bez obzira na sve, Rosberg nije zabrinut za svoju ulogu u timu.

 

" Nisam zabrinut, drago mi je što on dolazi u tim i to je novi izazov za mene", izjavio je Rosberg.

 

" Jedan je od najboljih i biće veoma zanimljivo takmičiti se s njim. Vjerujem u našu budućnost, tim zaista dobro napreduje, puno je novih uposlenika koji su veoma pametni ljudi i od velike su važnosti."

 

Nijemac je istaknuo i to kako je zadovoljan svojim učinkom u usporedbama sa Schumacherom.

 

" Nisam znao šta mogu očekivati u početku, ali svejedno sam odradio dobar posao. Ne znam kako, ali uspio sam ga nadmašiti već treću godinu za redom i to je veoma važno za moju karijeru", dodao je vozač Mercedesa.  

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.