Rossi: Bio je ovo težak vikend, moram biti zadovoljan

Italijan završio na drugom mjestu

Rossi: Bio je ovo težak vikend, moram biti zadovoljan

Italijanski vozač iz Yamahe Valentino Rossi završio je posljednju trku Moto GP šampionata za Veliku nagradu Le Mansa na drugom mjestu.

Rossi je nakon trke poručio da je ovo bio veoma težak vikend za njega sa nekoliko grešaka te da na kraju može biti zadovoljan kako se sve završilo.

"Kada krenete iz trećeg startnog reda sa sedmog mjesta i završite kao drugoplasirani, onda možete i morate biti zadovoljni. Ovo je bio težak vikend za mene sa nekoliko grešaka i mogu reći da je na kraju dobro pošlo", rekao je Rossi.

Podsjetimo da je Rossi nakon ove trke trećeplasirani u šampionatu sa 12 bodova manje od lidera Lorenza koji je slavio u Le Mansu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi