Rossi: Ponosan sam na rezultat koji sam ostvario

Nakon utrke u Aragonu

Rossi: Ponosan sam na rezultat koji sam ostvario

E. Ganibegović

Bez obzira na povredu koju je zadobio nedavno, Valentino Rossi je uspio napraviti čudo u Aragonu i zauzeti visoku petu poziciju.

Vozač Yamahe je izrazio zadovoljstvo svojom utrkom u Aragonu.

"Sjajan rezultat za mene. Do prije nekoliko dana nisam znao da li ću opšte voziti utrku. Mnogo smo radili, pa malo i rizikovali jer smo znali da će mi faliti snage u drugom dijelu. Upravo je tako i bilo, ali ipak je to bilo očekivano. Stvarno sam ponosan na ovaj rezultat", rekao je Rossi.

Također, Talijan je dodao i to da mu je zadnja guma bila u lošijem stanju nego što se očekivalo, a osim toga da mora da mukotrpno nastavi sa radom i da bude bolji u narednim utrkama. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi