Šampione, pobijedi još ovu trku...

Nevjerovatna podrška

Šampione, pobijedi još ovu trku...

Midhat Šljivak

Jedan od najboljih vozača Formule 1 Michael Schumacher još uvijek je u izuzetno teškom stanju nakon pada na skijanju u Francuskoj.

Schumacher je prilikom pada udario glavom od stijenu, što je izazvalo krvarenje na mozgu, te je sedmerostruki šampion još uvijek životno ugrožen.

Veliki broj navijača legendarnog vozača okupio se pred bolnicom u Grenobleu. Svi daju nevjerovatnu podršku jednom od najboljih vozača svih vremena, te je bolnica okupirana mnogobrojnim fanovima i novinarima.

"Ne možemo reći da je izvan životne opasnosti, ali bolje kontrolišemo situaciju nego jučer. Jutrošnje snimke mozga otkivaju detalje koji upućuju na napredak. Slijede kritični sati", rekli su ljekari nakon operacije.

Šampione, pobijedi još ovu trku...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.