Schumacher ostaje u Utrkama Šampiona

I nakon što se oprosti od Formule 1

Schumacher ostaje u Utrkama Šampiona

Michael Schumacher je najavio da želi nastaviti sa takmičenjem u Utrci Šampiona i nakon što se povuče iz Formule 1 na kraju sezone.

Sedam puta svjetski prvak će ove godine ponovo nastupiti u timu sa Sebastianom Vettelom i ima na umu osvajanje još jednog Nations Cupa za Njemačku, a prethodno je zajedno sa svojim sunarodnjakom pet puta pobijedio na ovom događaju.

 

" Radujem se nastupu za još jednu titulu sa svojim starim partnerom Sebastianom. Moj sretni broj je sedam, tako da moramo osvojiti ovu titulu sad i godinu poslije."

 

" Mogao sam prestati na kraju ove sezone, ali ne želim, jako je zabavno. I sve dok sam takmičarski raspoložen, zašto ne?"

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti