Schumacher: Vozaču je potreban izazov

U Ferrariju vidi najbolje rješenje za Vettela

Schumacher: Vozaču je potreban izazov

Michael Schumacher je danas izjavio da bi u slučaju Vettelovog potpisa za Ferrari shvatio njegove razloge i da po njemu je to bolja solucija od ostanka u Red Bullu.

Schumacher je objasnio da u karijeri mora doći to vrijeme kad je vozaču potreban novi izazov.

 

" Puno je govora o tom mogućem prelasku u Ferrari. Mislim da svaki vozač, kao što sam ja to osjetio, nekad ima potrebu za izazovom. I on će također imati taj osjećaj, ako donese odluku u tom smislu", izjavio je vozač Mercedesa.

 

U međuvremenu je Schumacher rekao da bi u bliskoj budućnosti mogao pribjeći drukčijem vidu "konjskih snaga", da bi zadovoljio svoju želju za takmičenjem.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.