Schumacheru vraćen izgubljeni talisman

Pronađena narukvica koju je Schumacher izgubio

Schumacheru vraćen izgubljeni talisman

Sedmerostruki prvak svijeta u Formuli 1 i najuspješniji vozač u historiji ovog sporta, Michael Schumacher i dalje je u komi. 

I dok je Schumacher i dalje u komi, L'Equipe je danas donio jednu zanimljivu priču o Nijemcu. Tokom nesreće Schumacher je izgubio svoju narukvicu, koja je bila njegov talisman. Narukvica koju mu je poklonila njegova supruga Corrina porijeklom je sa Tibeta, a vlasniku navodno donosi sreću i energiju. 

Kada je stigao u bolnicu Schumacher više nije imao narukvicu oko svoje ruke. Njegova supruga Corrina tražila je narukvicu u bolnici, helikopteru i na mjestu nesreće, ali je nije uspjela pronaći. Narukvica je ipak vraćena danas, a pronašli su je uposlenici na stazi. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.