Scumacher sigurno vozi u Valenciji

Spekulacije o povredi vrata ipak netačne

Scumacher sigurno vozi u Valenciji

A. Beganović

Menadžer bivšeg sedmostrukog svjetskog prvaka u Formuli 1 Michaela Schumachera, Vili Weber, demantovao je danas da njegov klijent ima ozbiljnih problema sa vratom zbog kojih bi mogao da propusti utrku za Veliku nagradu Evrope u Španiji.

Utrka u Valenciji vozi se 23. augusta, a Schumacher bi trebalo u ekipi Ferrarija da zamijeni Felipea Massu, koji je zadobio teške povrede prilikom na trningu za Veliku nagradu Mađarske.

"Vijest da Michael nije spreman da vozi u Valenciji je čista spekulacija. Spremamo se za utrku, jer znamo da će on voziti",  rekao je Weber.

Ferrari je ove sezone u konkurenciji konstruktora osvojio 40 bodova i trenutno zauzima treće mjesto, daleko iza prvoplasiranog Brawna, koji ima 114 bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.