Sebastian Vettel upozorava da nije sve gotovo

Vettel: Još uvijek trebamo ići punim gasom

Sebastian Vettel upozorava da nije sve gotovo

Sebastian Vettel insistira na tome da borba za titulu ni po čemu nije gotova, unatoč njegovoj dominaciji u prošlim utrkama.

Pilot Red Bulla je sa pobjedama u Japanu, Koreji i Indiji bio u mogućnosti da uživa prednost od 13 bodova ispred velikog rivala, Fernanda Alonsa.

 

Do kraja su ostale tri utrke, uključujući onu u Abu Dhabiju koja se vozi ove nedjelje, ali Nijemac ništa ne uzima zdravo za gotovo.

 

" Biće teško, ali tako je tokom cijele sezone, zato ne očekujem neku laganu situaciju", bile su riječi Vettela.

 

" Znamo da još uvijek moramo ići punim gasom i naravno da će nam to pomoći da završimo utrke ispred Alonsa. Da bi to shvatili ne trebate biti genije."

 

" Za vikend u Abu Dhabiju nam je potreban isti nivo koncentracije i vještine da bi ostali na vrhu, a uz tri preostale utrke, uvjerljivije vodstvo bi bilo nedostižno."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.