Toro Rosso drastično promijenio imidž bolida, ali i ime ekipe

Sada se zovu AlphaTauri

Toro Rosso drastično promijenio imidž bolida, ali i ime ekipe

E. Čaušević

Toro Rosso je sinoć predstavio izgled bolida za novu sezonu, te su potvrdili da će od 2020. godine ovaj tim nositi naziv AlphaTauri.

Scuderia Toro Rosso je sada već prošlost, a ovaj tim će u budućnosti nositi ime Scuderia AlphaTauri Honda. Ovaj tim u Salzburgu je predstavio novi bolid na kojem su se vidjele drastične promjene.

U prošloj sezoni bolid ovog tima krasile su plava i crvena boja, a promjenom imena došlo je do totalno drugačijeg imidža bolida. AlphaTauri sada krase crna i bijela boja, a mora se priznati da bolid izgleda zaista moćno.

Što se tiče postave vozača za 2020. godinu tu nije bilo promjena, te će AlphaTauri u novoj sezoni predstavljati Pierre Gasly i Daniil Kvajt.

Image

Image

Promo

Top Komentari

Zoilomas
Sexy a motor skoljka
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi