Toto Wolff:  Testovi nas ne smiju zavarati

Umjerini optimizam u Mercedesu

Toto Wolff: Testovi nas ne smiju zavarati

Testiranja bi trebala biti razlog optimizma u ekipi Mercedesa,  međutim u ovoj ekipi su dosta skromni prije početka sezone. I sam Toto Wolff je umjereno  optimističan, jer smatra da prednost koju trenutačno ima Mercedes u odnosu na druge ekipe neće dugo trajati.

" Svjesni smo da će se Ferrarijevi i Renaultovi motori vrlo brzo vratiti u igru. Pitanje je samo vremena. Sa druge strane, mi još uvijek nismo riješili problem sa pouzdanošću. Naš cilj je da završimo utrku u Australiji. Imali smo dobre testove, ali to ne mora ništa da znači. U prošlosti je bilo puno ekipa koja su
bile dobre na testiranjima, ali ništa više od toga. Red Bull i njegovu sjajnu vozačku postavu ne smijemo zanemariti" kaže Toto Wolff.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.