"Uvijek sam davao sve od sebe"
EPA

Mladi Wehrlein poprilično zadovoljan prethodnom sezonom

"Uvijek sam davao sve od sebe"

E. Ganibegović

Pascal Wehrlein vjeruje kako je Sauberov pad forme u drugom dijelu 2017. godine zamaskirao njegov napredak.

Ovaj mladi vozač je nakon prošlogodišnje sezone u Manoru stigao u švicarsku ekipu, a tijekom prvog dijela prethodne sezone dva puta je stigao do bodova, dok u drugom dijelu nije mnogo pokazao.

Novinari su mu postavili pitanje da li je tijekom prethodne sezone uspio pokazati svoje potencijal, a on je dao sljedeći odgovor:

"Mislim da tijekom provog dijela godine jesam, dok je u drgoj polovici zaostatak ipak bio prevelik, pa čak i onda kada smo imali dobru utrku."

"Što se tiče rezultata, Španije je bila najbolja utrka ove godine, ali sam u drugom dijelu sam imao boljih utrka, međutim to niste mogli vidjeti. U Brazilu smo također imali dobre performanse."

"Uvijek sam davao sve od sebe, mislim kako je to najvažnija stvar koju možete reći o sebi. Iskoristili smo one prilike koje su nam bile pružene. Naravno da uvijek može bolje, ali za to je potrebno veće iskustvo."

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi