Valsecchi se još uvijek nada pozivu

Test vozač Lotusa

Valsecchi se još uvijek nada pozivu

Talijanski vozač Davide Valsecchi se još uvijek nada da bi naredne sezone mogao voziti za neku od ekipa u Formuli 1. Valsecchi je prošle godine osvojio naslov prvaka u GP2 seriji, dok je ovu godinu proveo kao test vozač Lotusa.

" Još uvijek gajim nadu da bih mogao naredne godine voziti Formulu 1. Prije svega mislim na ekipu Lotusa koja će morati pronaći zamjenu za Kimija Raikkonena. Ipak, ja sam prvak GP2 serije iz prošle godine i jedan sam od najboljih vozača koji nema mjesta u Formuli 1. Ove godine sam radio ali kao test vozač jedne velike ekipe i moram priznati da nisam bio pretjerano sretan. Nije lako doći među najbolje ali ja se uvijek nadam da ću dobiti priliku" kaže Valsecchi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.