Verstappen: Cijela situacija je trenutno mučna

Mladi vozač nije zadovoljan

Verstappen: Cijela situacija je trenutno mučna

Mladi holandski vozač u bolidu Red Bulla Max Verstapen poručuje da je cijela situacija sa kvarovima bolida za njega trenutno prilično mučna.

Verstappen je posljednje tri trke svjetskog šampionata završio prije vremena, a posljednju u Austriji je završio još u prvom krugu.

Nakon trke mladi vozač nije krio svoje nezadovoljstvo.

"Poslije trke sam bio prilično miran. Naravno da sam razočaran, ali svaki put je sve gore. Ovako se gubi samopouzdanje, situacija je sve gora, nadam  se da se neće nastaviti. Imao sam problem sa kvačilom, tako da bi to u svakom slučaju bila mučna trka za mene. Cijela situacija je trenutno mučna. Stalno mi se nešto kvari. Popravimo jedno, pokvari se drugo...", rekao je Verstappen.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi