Vettel: Nadam se da nije neki veliki problem

Morao zaustaviti bolid na stazi

Vettel: Nadam se da nije neki veliki problem

M. Maksimović

Četiri utrke je bio nedodirljiv. I vettel, pa i njegov, odnosno bolid Red Bulla, ali danas su pojavili određeni problemi.Vettel nije mogao uhvatiti raspoloženog Lewisa Hamiltona, na kraju je završio na trećem mjestu.

Brži od njega je bio i Mark Webber. Međutim, ono što može zabrinuti Vettela, jeste informacija koju je dobio u završnici. Morao je da zaustavi bolid na stazi.

 

''Ne znam šta se dogodilo, zašto sam morao da stanem, jednostavno su mi javili da zaustavim bolid. Vjerovatno smo imali neki problem, ali se nadam da nije ništa komplikovano.Jutros smo imali problema sa kočnicama, to se odrazilo i na rezultat u kvalifikacijama.Treći dio kvalifikacija je za nas bio malo težak, mislim da sam mogao biti brži, ali dobro. Možemo biti zadovoljni, jer trka je duga, svašta može da se desi'' rekao je nakon kvalifikacija Sebastian Vettel.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.