Usred trke pokazala grudi reli vozaču - Nesretnik istog trenutka izletio sa staze
Nevjerovatna scena dešavala se na stazi i vozač je potpuno izgubio kontrolu (Foto: Screenshot)

Bizarna scena

Usred trke pokazala grudi reli vozaču - Nesretnik istog trenutka izletio sa staze

M. Šljivak

Sportska borilišta oduvijek su poprište raznih zanimljivih situacija, a poprilično često su u centru pažnje žene koje znaju napraviti popriličan haos. Jedna takva scena desila se na reliju u Rusiji.

Ruski reli vozač Viktor Osmanov izletio je sa staze, a razlog što se to desilo je djevojka koja mu je pokazala grudi usred trke.

Osmanov je bio jedan od glavnih favorita za pobjedu u ovoj trci. Išlo mu je jako dobro, ali se zatim na stazi pojavila djevojka koja je napravila ozbiljan problem.

Iako je vani bio debeli minus, djevojka koja se zadesila na stazi odlučila je skinuti majicu i pokazati grudi ovom vozaču i uspjela je da mu privuče pažnju.

Viktor nije mogao a da to ne primijeti. Djevojka mu je potpuno skrenula pažnju i on je na kraju izletio sa staze, te je izgubio dragocjene sekunde.

Na kraju je ovaj vozač koji je bio za volanom Lade završio na trećem mjestu. Priznao je kako nije očekivao da će se ovako nešto desiti na stazi.

Oglasi

"Ovo definitivno nisam očekivao. Vidio sam je i zaboravio sam skrenuti. Da je došla malo kasnije mogli smo se smijati zajedno", poručio je Osmanov.

Ističe kako je i ranije viđao čudne situacije. Bilo je apsolutno svega na stazi čime su pokušali ometati vozače.

"Navijači često rade takve trikove. Viđao sam gole muškarce i žene na stazama", poručio je Viktor Osmanov.

Navijači su ovu scenu ispratili smijehom. Njima je očigledno bilo veoma zabavno, ali nema dileme da je nesretnom vozaču nimalo nije bilo smiješno jer je mogao i stradati.

Pogledajte ove zaista bizarne scene zabilježene na ruskom reliju.

Oglasi