Vinales produžio ugovor, Yamaha predstavila novi motocikl

Španski MotoGP vozač potpisao novi dvogodišnji ugovor

Vinales produžio ugovor, Yamaha predstavila novi motocikl

Maverick Vinales, koji je prošlu sezonu MotoGP šampionata završio na trećoj poziciji, produžio je ugovor sa Yamahom, pa će u ovoj ekipi ostati dodatne dvije godine.

"Veoma sam sretan što sam produžio ugovor sa Yamahom za još dvije godine. Odlično je i za mene i za ekipu što smo to riješili u ranoj fazi godine, to će nam pružiti potreban mir. Zadovoljan sam ovom odlukom, imam povjerenja u Yamahu, a i oni vjeruju u mene. Nastavit ću sa napornim radom i davati maksimum na svakoj utrci", izjavio je Vinales nakon potpisivanja novog ugovora.

Vinalesov prvobitni ugovor sa Yamahom je isticao na kraju ove godine, ali je danas i zvanično saopšteno da će on i poslije 2018. ostati vozač ovog tima.

Danas su predstavljeni i novi Yamahini motocikli koje će u novoj sezoni voziti Vinales i Valentino Rossi.

Top Komentari

Mafalda Genovese
Zaraditi novac online nije više san. Zaradite do 8 k USD mjesečno. Nemaa p0trebe za prethodnm iskustom. Lako je i user friendly sustav. Za detaljne informacije provjerite sljedeću vezu. ▬ ➥ w­w­w.­T­r­g­o­v­i­n­a­9­.C­o­m
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi