Vožnja života

Vožnja života

Sponzorski tekst

Johnnie Walker BiH i ove godine organizira nagradnu igru ''Vožnja Života'' s kojom će jednom sretnom dobitniku dati priliku da postane dio Formula 1 svijeta.

Jedan sretnik će provesti 3 dana u McLaren Technology Centru u Silvesrtone-u u Engleskoj, gdje će obići centar i iz prve ruke vidjeti kako nastaje bolid F1, upoznati aktuelne vozače Vodafone McLaren Mercedes tima, proći će "seat fitting test", obuku za vožnju F1 te će imati priliku da vozi razne sportske autombile natječući se sa ostalim učesnicima iz cijelog svijeta za priliku života- vožnju autentičnog Vodafone McLaren Mercedes F1 bolida.

Nagradna igra traje od 16.5. do 30.6.2011. a mogu sudjelovati sve punoljetne osobe sa vozačkom dozvolom i valjanom putovnicom-pasošom. Sudjelovati se može na 3 načina; možete se registrirati na facebook fan stranicu www.facebook.com/JohnnieWalkerBiH i postaviti svoj razlog zašto biste upravo vi trebali ići, svaki dan biramo jednog dobitnika sa najboljim razlogom koji dobija Gold Pass za finalno izvlačenje. Također se može sudjelovati kupovinom boce JW i slanjem računa na adresu Boreas d.o.o. Polje bb 71260 Kreševo ili narudžbom JW u jednom od 100 kafića širom BiH. Finalno izvlačenje će se održati u studiju TV1 10.7. prije utrke VN Engleske u 13:30h a nagradu će izvući prošlogodišnji dobitnik Adi Halepović.

Više informacija o nagradnoj igri pronađite na www.facebook.com/JohnnieWalkerBiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.