Webber: Nisam razmišljao o napuštanju Red Bulla

Australac nastavlja sezonu

Webber: Nisam razmišljao o napuštanju Red Bulla

M. Maksimović

U jednom trenutku se počelo špekulisati o tome, šta će biti u nastavku sezone sa Markom Webberom. Australac se odmorio nakon Malezije, proveo je određeno vrijeme u Australiji i sada je stigao u Kinu. 

Kako kaže Australac, on nastavlja po starom, znači vozit će i ovu sezonu, a onda slijede pregovori. 

 

''Mnogi su moj nastavak sezone u Red Bullu stavljali pod znak pitanja, ali ja nisam opšte razmišljao o tome da napustim ekipu. Na kraju godine razgovarat ću sa ljudima u Red Bullu, tako sam radio posljednjih godinu, vozio sezonu za sezonom. Nema razloga da sada donosim neke odluke koje su vezane za narednu sezonu. Jedva čekam ponovo da sjednom u bolid. U Australiji sam se odmorio i sada sam tu, pred nama je dosta posla jer nismo imali brz bolid u Australiji. Situacija je bila nešto drugačija u Maleziji'' tvrdi Webber. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.