Webber: Ovo je bio moj maksimum
Webber očekuje puno od sutrašnje utrke

Nakon drugog pola ove sezone

Webber: Ovo je bio moj maksimum

M. Maksimović

Mark Webber je danas u Njemačkoj ostvario drugi pole position ove sezone.Kompletne kvalifikacije je odradio na najboljem mogućem nivou i sada dosta optimizma ulazi u sutrašnju utrku.

O nastupu u kvalifikacijama i sutrašnjoj utrci, Webber kaže:


Kvalifikacije su prošle prilično dobro.Imao sam manjih problema u prvom krugu drugog dijela, ali sam to nadoknadio u preostala dva kruga.Momci su odradili odličan posao, ja dao svoj maksimum i bilo je lijepo gledati kraj kvalifikacija.Posebno lijepo je bilo vidjeti ostale vozače koji pokušavaju dostići moj rezultat ali ne uspijevaju.Ipak, moram priznati da sam nervozan posljednjih tridesetak sekundi.Očekujemo da budem jednako dobar na sutrašnjoj utrci i nadam se da ću i sutra voditi barem u jednom krugu, onom posljednjem.I sutra ću dati sve od sebe.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.