Webber: S obzirom na razvoj situacije, zadovoljan sam

Australac kandidat za trijumf

Webber: S obzirom na razvoj situacije, zadovoljan sam

M. Maksimović

Mark Webber kao da je otpustio ručnu kočnicu nakon što je objavio da se povlači na kraju sezone. Izborio je postolje na VN Velike Britanije, danas je vozio odlično, konkurisao je čak i za pole position.

“Zadovoljan sam trećim mjestom, jer se situacija na stazi mijenjala iz minute u minut. To se najbolje vidjelo na primjeru Lewisa Hamiltona. Temperatura staze se mijenjala što je uticalo i na moj rezultat. Podbacio sam u prvom sektoru, koji je jako nezgodan.Nisam mogao uhvatiti ritam koji sam imao u petak na slobodnom treningu. Bez obzira na rezultat u kvalifikacijama, sutra možemo napraviti puno“ kaže Webber

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.