Webber: Stvari smo promijenili u pola kvalifikacija

Australac do drugog polea ove godine

Webber: Stvari smo promijenili u pola kvalifikacija

Mark Webber je nakon odustajanja u Indiji izgledao poprilično nezainteresovano. Čak se pričalo o tome da bi mogao propustiti preostale tri utrke do kraja, a onda je došao u Abu Dhabi gdje je ostvario najbolje vrijeme kvalifikacija.

"Staza u Abu Dhabiju je jako nezgodna zbog vremena i promjena temperature. Krenete po danu, završite po noći. Start nije bio dobar, nismo bili idealni niti u drugom dijelu, ali smo odradili neke promjene u vrijeme kvalifikacija, pa je situacija izgledala bolje. Potrudio sam se da pariram Sebastianu koliko sam mogao i na kraju sam presretan zbog pole positiona, čekam utrku sa nestrpljenjem" tvrdi Mark Webber

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.