Whitmarsh: Nemamo plan B za Hamiltona

U McLarenu se nadaju da će ostati

Whitmarsh: Nemamo plan B za Hamiltona

M. Maksimović

U McLarenu su priznali. Još uvijek Lewis Hamilton nema potpisan ugovor i veliko je pitanje da li će ga potpisati. Zanimljivo, u McLarenu još uvijek ne razmišljaju šta će uraditi ako Lewis napusti ekipu.Kao da su sigurno da će Lewis ostati tu gdje jeste.

''Nismo razmišljali šta će se dogoditi ako Lewis ode. U ovom trenutku nemamo neki plan B. U ovom trenutku smo fokusirani na bolid, mnoge stvari su prioritet jer želimo osvojiti naslov prvaka. Najvažnije je da imamo brz bolid.Naravno da želimo Lewisa, želimo da ostane, ali ako to želi.Imamo informacije, ali mislim da je njegov prelazak u Mercedes u domenu naučne fantastike'' kaže Martin Whitmarsh

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.