Wolf: Borba za naslov još uvijek nije gotova

Oglasili se šefovi Mercedesa

Wolf: Borba za naslov još uvijek nije gotova

E. Ganibegović

Vozač Mercedesa, Lewis Hamilton je slavio na VN Japana, te je tako učvrstio svoje prvo mjesto u generalnom poretku. Hamilton drugoplasiranom Sebastinu Vettelu bježi 59 bodova, međutim šefovi Mercedesa još uvijek ne slave naslov.

"Ove godine smo svjedoci jednoj teškoj borbi za naslov. Moramo nastaviti sa dobrim radom kako bismo uspješno završili sezonu. Naš bolid je još uvijek diva. Stvari se brzo mijenjaju, tako da ne smijemo da se opustimo."

"Još je sve moguće. Velikih 100 bodova je u igri. Ne dižemo nogu sa papučice gasa sve dok ne osvojimo naslov", rekao je Wolf.

Niki Lauda je također mišljenja da naslov još uvijek nije osiguran.

"Suzuka je bila veliki korak naprijer, ali naslov još uvijek nije osiguran. No, sada je situacija sa nas bolja, pa će biti mnogo lakše", izjavio je Lauda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi