Wolff: Osjećam se iznevjereno

Šef Mercedesa priznao

Wolff: Osjećam se iznevjereno

" Osjećam se iznevjereno ". To su riječi Tota Wolffa koje možda najbolje oslikavaju situaciju u Mercedesu nakon utrke u Belgiji.

Wolff je nakon utrke morao objasniti novinarima šta se dogodilo. Za razliku od Hamiltona koji je tvrdi kako je Nico priznao da ga je namjerno udario, Toto priča neku drugu priču.

" Niko je osjećao kako treba zadržati svoju liniju kretanja. To je želio dokazati. Očito je mislio da će mu Lewis ostaviti prostora, ovaj to nije napravio " pojasnio je situaciju na stazi iz svog ugla Toto Wolff te je dodao

" Uznemiren sam, osjećam se iznevjereno. Bez obzira ko je u pitanju, Nico ili Lewis, osjećam se iznevjereno, kao i cijela ekipa. Odredili smo zajedno neka pravila, a onda smo ih prekršili " istakao je Wolff.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti