Za Susie je krivac Nasr

Nakon sudara sa vozačem Saubera

Za Susie je krivac Nasr

Prvi dan testiranja na stazi Catalunya obilježio je sudar u kojem su učestvovali Susie Wolff (Williams) i Felipe Nasr (Sauber). Supruga Tota Wolffa je po završetku testiranja dala svoje objašnjenje događaja u zavoju broj pet.

"Ja sam bila na instalacionom krugu, dok je Felipe vjerovatno krenuo u brzi. Odlučio se na preticanje u zavoju broj pet, ja sam držala svoju liniju a onda je došlo do kontakta. Zakačio me je zadnjim desnim točkom. Šteta što se to dogodilo jer smo izgubili važno vrijeme predviđeno za testiranje. A to ne želite da se dogodi" izjavila je Susie Wolff

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.