Biciklista objavio jezive fotografije "osušene noge"

Šta mu se desilo?

Biciklista objavio jezive fotografije "osušene noge"

Edmir Škorić

Slovenački biciklista Janez Jani Brajkovič objavio je na društvenim mrežama fotografije svojih nogu poslije trke.

Svi su bili šokirani vidjevši na fotografijama jezive prizore noge, ali Brajkovič se bori sa bulimijom i zbog toga uzima suplemente za hranu te je bio suspendovan na 10 mjeseci.

Poslije trke se na njegovim nogama vidi bukvalno svaki mišić, a nakon što je objavio fotografiju, mnogi prijatelji su bili šokirani i postavili su mu mnoga pitanja kao npr. "Da li te boli?" "Šta ti se desilo?".

"Morao sam da im kažem za bulimiju. Uzeo sam zamjenu za obrok jer je to jedino što sam mogao da zadržim u sebi. U tom periodu nije bilo dana u kojem ne bih plakao prije nego što bih krenuo na vožnju. Bio sam očajan i depresivan", kazao je Slovenac.

Ljekari kažu da se zbog napora istapa sva potkožna mast i da zbog toga mišići izgledaju osušeno, te da dehidracija uzrokuje da se vidi svaka žila na tijelu.

View this post on Instagram

It's only about not fucking it up now 💯

A post shared by Jani Brajkovic (@janibrajkovic) on

View this post on Instagram

Still plenty of juice left after 7mJ of work.

A post shared by Jani Brajkovic (@janibrajkovic) on

Top Komentari

Chupy
Katastrofa, ovo nema veze sa sportom. Ovo je mucenje.
5 0
dinas
Konjski steroidi
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi