Khabiba mnogi kritikuju zbog poruke predsjedniku Francuske, ali mu je Adnan Ćatić pružio podršku

Zna se na čijoj je strani

Khabiba mnogi kritikuju zbog poruke predsjedniku Francuske, ali mu je Adnan Ćatić pružio podršku

E. Čaušević

Khabib Nurmagomedov našao se u centru pažnje zbog komentara na račun francuskog predsjednika Emmanuela Macrona.

Dagestancu se nisu svidjele Macronove izjave na račun islama i odlučio je da mu žestoko odgovori na sve to i pošalje jasnu poruku.

"Neka Uzvišeni unakazi lice ovog stvorenja i svih njegovih sljedbenika, koji pod sloganom slobode govora vrijeđaju osjećaje više od jedne i po milijarde muslimanskih vjernika. Neka ih Uzvišeni ponizi u ovom i u budućem životu. Allah je brz u svojim djelima i vidjet ćete", piše u objavi Khabiba i nastavlja se:

"Mi smo muslimani, volimo svog poslanika Muhammeda sallallahu alejhi ve sellem, više nego svoje majke, očeve, djecu, supruge i sve druge ljude bliske srcu. Vjerujte mi, ove provokacije će im se vratiti jer na kraju bogobojazni pobjeđuju", poručio je Khabib.

Između ostalih, Khabib je podršku dobio i od Adnana Ćatića koji je njegovu objavu podijelio na svom Instagram profilu i jasno pokazao kakav je njegov stav o svemu što se dešava oko predsjednika Francuske.

Top Komentari

KB9
Meni samo nije jedno jasno Naravno da pruzam podrsku Khabibu al nije mi jasno zasto svaki put kad objavite ovaj mu pruzio podrsku...onaj mu uputio kritiku....napisete sta je on objavio....jel to da ima vise texta ili da sto vise ljudi stvori mrznju prema njemu....da je on slucajno Igor ili Milan a ne Musliman ne bi se ovoliko pisalo ccccc
5 5
svasta
Svaka cast Ado
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti