)
Borac bez ruke pretukao dvojicu u jednoj borbi: Protiv njega nisu imali nikakve šanse
Nevjerovatan prizor iz Rusije u kojem se našao borac bez ruke Alexander Karapetyan

Jedan završio brutalno nokautiran

Borac bez ruke pretukao dvojicu u jednoj borbi: Protiv njega nisu imali nikakve šanse

Midhat Šljivak

Ruski borac Alexander Karapetyan uspio je pobijediti dvojicu protivnika u jednoj borbi, a tu ne bi bilo ništa čudno da se ne radi o čovjeku koji je bez ruke.

Alexander Karapetyan uspio je pobijediti dvojicu rivala u borbi koju je organizovala poznata ruska promocija Epic Fighting Championship.

Ova organizacija poznata je po organizaciji bizarnih borbi. Ovog puta Karpetyanu su dali dva protivnika i mnogi su vjerovali da neće imati nikakve šanse jer ipak se radi o čovjeku koji je bez ruke.

Međutim, za njega to očigledno hendikep. Već na otvaranju borbe je jednog od rivala brutalno nokautirao, a dobro je pregazio i drugog rivala.

On je za razliku od svog suborca izdržao dvije planirane runde. Nije međutim previše pokazao, pa je Karpetyan na kraju uzeo pobjedu i nad njim.

Oglasi

Ruska MMA promocija Epic Fighting Championship poznata je po bizarnim borbama koje organizuje.

Tako smo u ovoj organizaciji mogli vidjeti duel dva protiv jednog, tri na jednog, borbe glumaca i poznatih ruskih ličnosti, ali i borbe muškaraca protiv žena.

Također, prije nekoliko mjeseci organizovali su borbu između borca patuljastog rasta Majita Suleymanova i glumice iz filmova za odrasle Alexandre Piskun.

Od ove organizacije nas jednostavno više ništa ne može iznanaditi i pitanje je šta sljedeće pripremaju.

Borbe koje organizuju većinom su bizarne. Malo je tu pravih boraca, ali su baš zbog toga veoma popularni, posebno u Rusiji.

Ovo je definitivno popriličan nivo ludila kada je u pitanju borba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi