Poznati menadžer išamarao najvećeg MMA 'lajavca'

Na UFC 268

Poznati menadžer išamarao najvećeg MMA 'lajavca'

Midhat Šljivak

Prijatelj Conora McGregora i čovjek koji je izazvao haos u publici nakon meča sa Khabibom Nurmagomedovim, Dillon Danis, neće po dobrom pamtiti jučerašnji UFC 268 u New Yorku.

Prema informacijama uglednih MMA novinara, najveći 'lajavac' u svijetu borilačkog sporta dobio je šamar od poznatog menadžera Alija Abdelaziza.

Abdelaziz je udario Danisa u bekstejdžu, a nekoliko osoba je svjedočilo ovom događaju kojeg je potvrdio i legendarni borac Michael Bisping.

Danis je potom izbačen iz čuvenog Madison Square Gardena i neće biti nikakvo čudo ako mu UFC zabrani prisustvo na njihovim događajima.

Dillon Danis je samoproglašeni MMA kralj iako u karijeri nije odradio ozbiljnu borbu. Postao je poznat nakon što je Khabib krenuo na njega u publici nakon pobjede nad Conorom McGregorom i često se hvali kako je udario Dagestanca.

Međutim, želje su očigledno veće od mogućnosti, a to mu je pokazao poznati menadžer koji se ranije brinuo o Khabibovoj karijeri, a sada je uz velter šampiona Kamarua Usmana i brojne druge MMA zvijezde.

Top Komentari

Zoilomas
Iskreno Denis se izvinuo Khabibu kad je gostovo kod Tysona na njegovom show-u, bas me iznenadilo da se ovo desilo jer nema izmedzu njih vise lose krvi, bar tako Dillon kaze I to pored Khabiba. Mozda mu Abdelaziz nije oprostio ili je doslo opet do sloma.
0 0
Mingiling
Dillon Danis je Mekova kucka nista vise
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi