Propali bokser je najpopularnija ličnost na internetu: "Do 31. godine sam imao 100 miliona..."

Ko je Andrew Tate?

Propali bokser je najpopularnija ličnost na internetu: "Do 31. godine sam imao 100 miliona..."

E. Škorić

Ukoliko koristite društvene mreže, naročito TikTok ili Instagram, niste mogli da ne zapazite Andrewa Tatea.

Čini se u posljednje vrijeme kako je svaki drugi video na društvenim mrežama Tateov. Postao je jedno od najprisutnijih lica na društvenim mrežama, no istovremeno i najkontroverznijih.

Ovaj 35-godišnjak je bivši profesionalni bokser, poduzetnik i kreator sadržaja, koji voli online kurseve o modernom stvaranju bogats6tva na Hustlers Universityju koji je sam osnovao. On na neki način želi motivisati i savjetovati ostatak planete da uživa u životu i da jednostavno i bez pretjerane muke dođe do bogatstva. Tvrdi da je to itekako moguće i da je sam primjer za to.

"Dugo sam bio švorc. Zaradio sam svoj prvi miliona kada sam imao oko 27 godina, do 31. godine sam imao 100 miliona, a nedavno sam postao trilijunaš."

Ipak, Forbes tvrdi da na svijetu ne postoje trilijunaši, pa to sve djeluje kao pusta Tateova želja, čija se vrijednost procjenuje na oko 30 miliona eura.

Što se tiče njegove kickboxing karijere, osvajao je naslove prvaka. Prvi put je izvan sporta postao poznat nakon što se pojavio u Big Brotheru u Velikoj Britaniji 2016. godine. Tada se pojavio video na kojem tuče ženu remenom zbog čega je izbačen iz realityja.

Oglasi

Sada je nemoguće otvoriti TikTok ili Instagram, a da se ne vidi bogati bivši kickboxer. Na sve načine stiže do velike popularnosti, uostalom pozvao je Jakea Paula na borbu i tvrdi da mu je ranije ponudio 2,5 miliona funti da se bori s njim.

"Ne sviđa mi se, razumijem ga, ali želim nešto razjasniti - i dalje bih ga prebio. Nisam neki isprani UFC borac i nisam manji od njega. Prebio bih ga i ako se želi boriti, borit ću se s njim bilo koji dan u sedmici. Jako je pametan sa svojim izjavama 'ja sam samo youtuber'", rekao je Tate te nastavio:

"Ti si odrastao čovjek s najboljim trenerima na svijetu koji su ti posvetili godine da te nauče boksati. Nije on kreten i činjenica da je to napravio je vrlo pametna. Ponudio sam mu tri milijuna dolara u to vrijeme. Ne mislim da se radi o novcu, mislim da je riječ o njegovom kredibilitetu i slavi. Borba sa mnom je veliki rizik za njega i on to zna. Volio bih se tući s njim jer se volim boriti, to je razlika između mene i svih drugih s kojima se borio."

[instagram]https://www.instagram.com/p/CgB610yo8CN/?hl=en[/instagram]

Tate tvrdi da je u 87 borbi imao samo devet poraza. Paul trenutno ima omjer 5-0 kao borac i želi naslov svjetskog prvaka. Do sada je ostvario pobjede nad kolegom kreatorom sadržaja AnEsonGibom, bivšim NBA igračem Nateom Robinsonom, UFC borcem Benom Askrenom i bivšim prvakom u poluteškoj kategoriji Tyronom Woodleyjem.

Oglasi

Borba između dvije velike zvijezde društvenih mreža mogla bi da bude itekako zanimljiva i sigurno bi privukla veliku pozornost. Ako neko zna kako se to radi, onda su bez ikakve sumnje to upravo njih dvojica.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CewCPNIoMvV/?hl=en[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CdxjslpI0GN/?hl=en[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CdbW181IZRQ/?hl=en[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/Cc2Ln90Ifc4/?hl=en[/instagram]

Top Komentari

kenny
Trener mu je bosanac
2 0
Realno01
Nesto slicno Tinder Swindleru,samo sto ovaj to radi legalno,a u biti i jedan i drugi prosipaju suplje i uzimaju pare na debilima
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi