Poznati bokser izgleda neprepoznatljivo bez ogromnog stomaka
Foto - Instagram

Andy Ruiz sve 'tanji'

Poznati bokser izgleda neprepoznatljivo bez ogromnog stomaka

Midhat Šljivak

Nekadašnji šampion svijeta teške kategorije Andy Ruiz (32) napravio je velike promjene na svom tijelu.

Meksičko-američki borac koji je u ljeto 2019. godine nokautirao Anthonyja Joshuu i postao prvak teške kategorije imao je popriličan višak kilograma.

Njegova težina je išla i do 150 kilograma, a to ga je koštalo u revanšu kada je lagano izgubio od Britanca. U meč je ušao sa 128 kilograma.

Oglasi

Potom se Ruiz odlučio na drastičnu promjenu. Promijenio je životne navike, odlučio je da smrša i iz mjeseca u mjesec izgleda sve bolje.

Došao je do tog nivoa da viška na stomaku gotovo nema i Ruiz izgleda zaista neprepoznatljivo.

Sjajni bokser posljednji meč je odradio u maju ove godine kada je teškom mukom savladao Chrisa Arreolu, a u karijeri je na omjeru od 34 pobjede i dva poraza.

Prije nekoliko dana odradio je i operaciju na koljenu i vjerovatno je i to razlog što je odlučio dodatno smršati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi