Anthony Joshua veliki favorit pred revanš protiv Andyja Ruiza

Kladionice objavile kvote

Anthony Joshua veliki favorit pred revanš protiv Andyja Ruiza

Midhat Šljivak

Anthony Joshua ogroman je favorit za pobjedu u revanšu protiv šampiona svijeta Andyja Ruiza.

Iako ga je Meksikanac nokautirao u sedmoj rundi početkom juna i na taj način šokirao svijet, kladionice u revanšu koji će se održati 7. decembra u Saudijskoj Arabiji, ponovo ne vjeruju Ruizu.

Ovog puta je nešto manji autsajder protiv Britanca nego što je to bio u prvom meču, ali i dalje su kvote koje 'bookmakeri' nude zaista bizarni.

Koficijent na pobjedu Joshue je skromnih 1.30, dok pobjeda Ruiza se plaća 3.40. Tu je i neriješen ishod koji ide od 23 do 34, zavisno od kladionice.

Joshua će sigurno biti pod velikim pritiskom da vrati titulu prvaka, a pitanje je hoće li to Ruiz ponovo maksimalno iskoristiti.

Podsjetimo se kako je izgledao prvi meč ovog dvojca.

Top Komentari

AjdinVL
Joshua je u svakom knocdown-u bio iz istog razloga. Sjecam se borbe protiv Klicka, a evo sad i protiv Ruiza zaleti se cim zada dobar udarac. Mislim, logicno je da svakog borca povuce adrenalin u tom trenutku, ali treba samo malkice prikociti. Ovaj ima tvrdu glavu i nije bio uzdrman onoliko koliko je Joshua mislio da jeste, zato je onako uspio kontrirati cim je ustao. S obzirom da je Joshua neuporedivo veci i brzi, laganica distanca, prednji direkt, malo baciti koji zadnji i po neki krose cisto zbog aktivnosti, ako usput dodje knockout, dobro dodje. Ako ne dodje eto pobjede na poene.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi