Antonio Plazibat brutalno nokautirao Raula Catinasa
Antonio Plazibat pokazao da je zaista nevjerovatan borac i Catinas nije imao šanse

Spektakularan nokaut

Antonio Plazibat brutalno nokautirao Raula Catinasa

Midhat Šljivak

Hrvatski kickboxer Antonio Plazibat večeras je brutalno nokautirao Rumuna Raula Catinasa i potvrdio je da se radi o jednom od najvećih boraca svijeta.

Antonio Plazibat važi za jednog od najboljih kickboxera svijeta, a večeras je u borbi protiv Raula Catinasa to i pokazao.

Plazibat je borbu završio već u prvoj rundi. Serijom žestokih udaraca brutalno je nokautirao Catinasa i došao je do nove pobjede.

Hrvatski kickboxer je prvi izazivač Rica Verhoevena za titulu najboljeg na svijetu i vidjet ćemo hoće li borbu konačno dobiti.

"Rico Verhoeven, gdje si je**te. Ubit ću te", poručio je Plazibat nakon borbe.

Plazibat već dugo čeka na borbu sa šampionom svijeta. Glory je dosad birao druge rivale svojoj najvećoj zvijezdi, ali čini se da je sada ipak red na hrvatskog borca.

Oglasi

Antonio Plazibat je večeras došao do svoje 22. pobjede u ukupno 26 mečeva koje je odradio. Od toga je u Gloryju na omjeru od sedam pobjeda i jednog poraza. 

[twitter]https://twitter.com/KickVideos/status/1594085866032726016[/twitter]

Ovaj 28-godišnji Splićanin je zaista čudesan nokauter. Može uspavati bilo kojeg borca na svijetu i njegov cilj je sasvim sigurno da sruši vladavinu Rica Verhoevena.

Ljubitelji kickboxinga žele vidjeti ovaj meč. Smatraju da je hrvatski borac odavno zaslužio šansu i sada više Glory nema izgovora za eventualno novo izbjegavanje borbe. Plazo je sve 'poskidao'.

S druge strane Raul Catinas je legenda kickboxinga. Slavni 34-godišnji Rumun je večeras doživio svoj osmi poraz u karijeri u kojoj ima 41 pobjedu.

Top Komentari

Bellatrix
Vruće djevojke vas čekaju na -- Hot24.pw
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi