Badr Hari je apsolutna zvijer
Foto - Instagram

Izgleda fanomenalno

Badr Hari je apsolutna zvijer

Midhat Šljivak

Marokanski kickboxer Badr Hari apsolutna je zvijer.

Iskusni 35-godišnji borac uspješno se oporavio od povrede članka koju je zadobio u meču protiv Rica Verhoevena i spreman je da se vrati borbama.

[instagram]https://www.instagram.com/p/B-nAiBil5Cr/[/instagram]

Legendarni marokanski borac u ring bi trebao ponovo 20. juna u Rotterdamu, a protivnik mu je rumunski borac Benjamin Adegbuyi.

A Badr je bez ikakve dileme potpuno spreman. Izgleda zaista fenomenalno dva mjeseca pred potencijalni meč i spreman je da ponovo napadne tron.

[instagram]https://www.instagram.com/p/B9mrI5OlIgI/[/instagram]

Top Komentari

vjeverica99
Uradite nesto sa ovom aplikacijom za iphone, pa ovo je katastrofa. Među sportistima su popularni iphone-i, a aplikacija za njih non stop nesto steka, izbacuje...
1 3
Arnel925
Ovako sam ja izgledao kad sam bio mlad
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi