Balijagić-Adler brani titulu prvakinje

Balijagić-Adler brani titulu prvakinje

Svjetska bokserska prvakinja u perolakoj kategoriji u WIBA verziji Irma Balijagić-Adler danas je u pratnji svog trenera i menadžera Jasminka Jašarija posjetila Gradsku arenu u Zenici.

Balijagić-Adler će u Gradskoj areni 4. septembra braniti titulu prvakinje osvojenu 17. decembra prošle godine.

“Moja protivnica Stacey Reile dolazi iz SAD-a i spada u red iskusnijih profesionalnih boksačica. Bila sam 21 dan na pripremama u sportskom centru Circle International i maksimalno spremna i odlučna da odbranim titulu dočekujem ovaj meč u kojem vjerujem da ću imati veliku podršku domaće publike”, izjavila je Irma Balijagić-Adler, koja nije krila oduševljenje što će se boriti u modernom sportskom objektu poput Gradske arene.

Dvadesetsedmogodišnja bokserka iz Sarajeva u profesionalnoj karijeri ima deset mečeva i isto toliko pobjeda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.