Balijagić bez protivnice

Balijagić bez protivnice

A. Beganović

Američka prvakinja Stacey Reili, koja je 4. septembra u Gradskoj areni trebalo biti protivnica Irme Balijagić- Adler (27) u odbrani titule svjetske prvakinje u perolakoj kategoriji u WIBA verziji, otkazala je dolazak u Zenicu.

“Reili nije prva protivnica koja je otkazala meč. Navodno, njena majka je teško bolesna i zbog toga ova 36-godišnja prvakinja kojoj smo kao i njenom timu već platiti karte za avion, ne može da se bori za titulu svjetske prvakinje”, izjavio je Jasminko Jašar, menadžer Irme Balijagić-Adler.

Prema najavama, nova protivnica Irme Balijagić-Adler trebao bi biti neka od evropskih bokserki, a njeno ime bit će poznato tokom sutrašnjeg dana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.