Beljo: Boksovat ću za narod BiH i za bolesnog prijatelja

Večeras bokserski spektakl u Frankfurtu

Beljo: Boksovat ću za narod BiH i za bolesnog prijatelja

Bosanskohercegovački bokser Damir Beljo večeras će se u Frankfurtu boriti sa Alejandrom Berrijem za za međunarodnu titulu po WBF-u.

Malo prije Belje u ring će Boris Bošnjak koji će u jednom od uvodnih mečeva boksovati protiv Emila Morara. Večerašnja noć boksa u Frankurtu počinje od 19. sati, a predviđeno je da se održi 13 mečeva. Beljo bi u ring trebao oko 21:45 sati, a njegov meč će u direktnom prijenosu prenositi Eurosport.

“Imam malu tremu, ali dragi Bog me je doveo ovdje i na tome sam mu zahvalan. Dat ću sve od sebe da prođem i ovu posljednju prepreku koja me dijeli od konačnog cilja. Spreman sam život ostaviti u ringu. Nadam se da će narod u Bosni i Hercegovini biti ponosan na mene. Pokušat ću nas predstaviti na najbolji način, bez straha i sa puno srca. Boksovat ću večeras za mog prijatelja i sugrađanina Emira Tojagu koji vodi tešku bitku sa bolešću,” kazao je Beljo za SportSport.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.