Bigfoot Silva: Struvea ću brzo završiti

Brazilski borac samouvjeren

Bigfoot Silva: Struvea ću brzo završiti

Antonio Bigfoot Silva pokušaće tokom vikenda da se vrati na pobjednički kolosjek. 

Brazilski borac u posljednjih šest nastupa upisao je samo jednu pobjedu, što je svakako alarmantan podatak, kako za samog borca tako i za najveću svjetsku organizaciju.

36-godišnjeg teškaša sutra očekuje jako zanimljiv duel na UFC Fight Night-u 87 u Rotterdamu, i to protiv Holanđanina Stefana Struvea. Brazilac respektuje svog rivala, ali ipak smatra da je mnogo bliže pobjedi.

"On je mlad i kvalitetan borac. Dobar je u stand up borbi, ali i na zemlji. Ipak, mislim da ću iskoristiti njegove mane i upisati pobjedu. Najvažnije je da sam fizički i mentalno u odličnom stanju. Želim da ovu borbu riješim prije sudijske odluke", jasan je bio Bigfoot.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije