Bisping: Zaslužio sam pobjedu

Bisping: Zaslužio sam pobjedu

Teme:

Britanski borac, Michael Bisping, sinoć nije uspio savladati Chaela Sonnena u okviru UFC on Fox 2 eventa i tako postati izazivač Andersona Silve.

Sonnen je slavio jednoglasnom sudijskom odlukom, ali Bisping smatra da je to nije bila ispravna odluka.

"Sonnen jeste pobijedio odlukom sudaca i na tome mu moram čestitati, ali mislim da sam bio bolji sinoć. U prve dvije runde sam dominirao, u to sam siguran. Ipak, kriv sam jer sam odluku prepustio sucima, trebao sam to ranije završiti", rekao je Bisping, te dodao:

"Znao sam da se mogu hrvati i to sam dokazao. Stand up borba mi je također išla od ruke i kada je Sonnen morao da me obara na pod, dobro sam se držao. Reći ću vam da je i Sonnen mislio da je izgubio borbu. Pitao me je šta misli ko je pobijedio, a ja sam mu rekao da mislim da sam bio bolji u prve dvije runde, što je on potvrdio."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti