Bivši svjetski prvak uhapšen zbog krađe 16 limenki piva

Orlando Salido u pritvoru

Bivši svjetski prvak uhapšen zbog krađe 16 limenki piva

E. Škorić

Bivši svjetski bokserski prvak Orlando Salido uhapšen je u srijedu u Ciudad Obregou.

Da stvar bude gora, uhapšen je jer je ukrao 16 limenki piva iz obližnjeg supermarketa. Barem tako pišu lokalni mediji, koji navode da bi ovaj incident itekako mogao da sroza njegov sportski i ljudski ugled.

On je uhašen u ranim jutarnjim satima kada je pokušao iz supermaketa izaći s limenkama piva koje nije namjeravao da plkati. Uostalom, ni pivo se ne smije prodavati prije osam sati u Cuidad Obregonu, ali ni to ga nije spriječilo.

Salido je i ranije imao problema sa zakonom. Krajem decembra prošle godine je imao fizički sukob u jednom baru u SOnori, zbog čega je također priveden.

Posljednju borbu imao je krajem prošle godine kada je nokautom izgubio od Miguela Romana, a nakon toga je najavio dolazak u mirovinu, no ubrzo se predomislio.

Očekujemo da Meksikanac ipak kasnije opet uđe u ring.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi